Een nieuwe manier van vakantie vieren

Op zoek naar iets nieuws voor je vakantie? Iets dat je nog nooit hebt gedaan of iets unieks bijvoorbeeld. Kijk dan eens op australiacampers.com. Deze website is gemaakt door Nederlanders die zichzelf inmiddels absoluut ervaringsdeskundigen mogen noemen op het gebied van kamperen in Australië. Ze richten zich met name op campers in Australië, vandaar ook australiacampers.com. Maar deze website is meer dan een informatiepunt of verhuurder van campers waarmee je in Australië kunt trekken. Ze zijn er ook voor tijdens je reis in Australië, zowel vanuit Nederland als vanuit Australië zelf.

Verschillende campers te huur

Dat is wel zo handig, gezien het tijdsverschil. Je kunt dus tijdens je reis altijd contact opnemen met de mensen van australiacampers.com. En je kunt er je camper huren. Ze hebben een ruim aanbod aan verschillende campers waarmee jij in Australië kunt rondreizen en kamperen. Een groot deel van deze campers is zelfs geschikt voor het hele gezin. Voor alle soorten campers ga je naar australiacampers.com. Een deel van het aanbod is ook nog 4WD. Daarmee trek je nog dieper de natuur in en kun je off road gaan.

Met informatie en tips op pad

Als je daarvoor kiest, krijg je van australiacampers.com ook nog een document met informatie over hoe je hiermee om moet gaan. Niet alleen de praktische zaken omtrent het rijden van een 4WD camper, maar ook tips voor mooie plekken en overnachtingsplaatsen zijn hiervan onderdeel. Je krijgt ook bij normale campers genoeg informatie mee van de ervaringsdeskundigen. Zo zorg je voor een optimale vakantie in Australië.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *