Zoekt u een heerlijke camping bij het Drouwenerzand?

Dit jaar wilden wij met het hele gezin gaan kamperen omdat wij het heel leuk zouden vinden om weer eens in eigen land vakantie te vieren. Wanneer je namelijk altijd naar het buitenland gaat, kun je je kinderen de indruk geven dat het buitenland leuker is en in het ergste geval raken zij helemaal wereldvreemd in Nederland. Dat was niet iets waar ik blij van werd en daarom ben ik gaan kijken waar wij een mooie vakantie zouden kunnen gaan vieren. Ik wilde graag iets met rust en ruimte, maar tegelijkertijd wilde ik graag dat de kinderen het ook naar de zin zouden hebben. Ik heb toen gekeken waar ik moest zijn en een vriend wees mij toen op een camping bij het Drouwenerzand. Hij vertelde mij dat hij namelijk op een geweldige camping bij het Drouwenerzand had gestaan met zijn gezin en dat hij het op deze camping bij het Drouwenerzand heel erg naar zijn zin had gehad. Hij was de naam van deze camping bij het Drouwenerzand even vergeten, maar hij vertelde mij dat wanneer ik gewoon even zou googelen op ‘camping bij het Drouwenerzand’ ik zeker zou vinden wat ik nodig had. Ik ben daarom gaan kijken naar mogelijkheden om te zorgen dat ik snel even achter de computer kon gaan zitten om te kijken of ik deze camping bij het Drouwenerzand kon vinden. Ik ben dus gewoon even gaan googelen en ik had al heel snel gezien dat wanneer je voor de beste camping bij het Drouwenerzand gaat, je naar Camping de Berken moet gaan. Deze camping is alles wat je hoopt te vinden wanneer je met je hele gezin op pad wilt gaan en wanneer je een mooie vakantie wilt hebben. Ik kan u daarom aanraden om ook een keer naar deze site te surfen omdat u zult zien dat u hier op deze camping bij het Drouwenerzand echt een heel mooie tijd kunt hebben. Wij hoopten daarom dat wij hier terecht zouden kunnen want wij hadden ook een heel sterk vermoeden dat wanneer je op deze camping bij het Drouwenerzand wilt staan, je vroeg moet boeken om niet achter het net te vissen.

Deze camping bij het Drouwenerzand was geweldig

Wij hebben de site campingdeberken.nl goed bekeken en wij wisten gelijk dat wij graag op deze camping wilden verblijven. Wij waren blij om te horen dat er nog een plekje vrij was en wij hebben meteen een plek op deze camping bij het Drouwenerzand geboekt. Daar hebben wij geen seconde spijt van gehad want wij hebben een fantastische vakantie gehad op deze camping.

Wij komen volgend jaar nog een keer

Wij hebben besloten dat wij volgend jaar nog een keer willen komen omdat wij echt genoten hebben van onze tijd op deze camping bij het Drouwenerzand. Kortom:

  • Wij hebben hier een heel mooie vakantie gehad
  • Wij hebben genoten van alle voorzieningen op deze camping
  • De kinderen vonden het ook heerlijk op deze camping

Kijk voor meer info over de mogelijkheden ook nog even op de site campingdeberken.nl, daar kunt u ook gelijk boeken, mocht u dat willen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *